Division вработува менаџер за социјални медиуми 487 views

Една од водечките маркетинг агенции во Македонија, Division од Скопје, го проширува својот тим со Менаџер за социјални медиуми.

Огласот е отворен до 25-ти август и сите заинтересирани се поканети да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk