Графички дизајнер 469 views

Како треба да изгледа нашиот креативец? Да има задолжително софтверско познавање oд Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign и Corel Draw. Да биде позитивна личност, спремна за тимска работа, со комуникациски способности и желба за учење на нови работи. Дополнителна предност ќе имаат сите оние кандидати кои ќе имаат делумни софтверски познавања и од: Adobe Flash, After Effects и Premiere Pro. Како и дополнителни способности како: работа на брзи рокови, артистички и хтмл способности. Се пронаоѓаш? Во тој случај испрати го твоето резиме, портфолио и мотивационо писмо користејќи го полето Аплицирај веднаш.